Derbi maçının Ardından

''Kupayı kazanmak istiyoruz.Tüm Beşiktaşlılarıfinal maçı için Konya'ya çağırıyorum''-Galatasaray Medical Park Başantrenörü Mahmuti:-''Bazen basiretiniz bağlanıyor ve maçıkaybediyorsunuz, yapacak bir şey yok"

Basketbol Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası yarı final maçında, Galatasaray Medical Park'ı yenerek finale yükselen Beşiktaş Milangaz'ın başantrenörü Ergin Ataman, kupayı kazanmak istediklerini belirterek, tüm Beşiktaşlıları final maçı için Konya'ya davet etti.

Ataman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın başından itibaren kontrollü oynadıklarını ifade etti.

Akıllı bir oyun sergilediklerini vurgulayan Ataman, şunları kaydetti:''Derbiye yakışan bir maç oldu. Çok zor bir derbiyi, 'gitti' dediğimiz anda son 5 dakikasında kazandık. Kupayı kazanmak istiyoruz. Tüm Beşiktaşlıları final maçı için Konya'ya çağırıyorum. Biz takım olarak neler yapabileceğimizi bu akşam gösterdik. Şimdi birlik olma zamanı. Yönetimi, taraftarı herkesi cumartesi günü kupa maçına bekliyorum. Kupayı kazanmak için çok büyük bir mücadele vereceğiz.''-Galatasaray Medical Park cephesi-Galatasaray Medical Park Başantrenörü Oktay Mahmuti ise konuşmasına başarısından dolayı Beşiktaş Milangaz'ı tebrik ederek başladı.

Maçın ilk bölümünde iyi oynadıklarını belirten Mahmuti, şunları söyledi:''İyi oynadık ama sonunda kaybetmek için ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. Buna da tabii ki kendini her yere fırlatan oyunculara, hakemlerimizin hücum faul çalmaları katkı sağladı. Bazen basiretiniz bağlanıyor ve maçı kaybediyorsunuz, yapacak bir şey yok. Neticede maçı kaybettik.''(İYO-

Kaynak: AA