Fenerbahçe, Bıyığından Etti

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Ordu Şube Başkanı Özcan Çelebi, Spor Toto Süper Lig'de 24.

haftada Samsun'da oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçındaki iddiayı kaybedince 28 yıldır özenle büyütüp baktığı bıyıklarını kesmek zorunda kaldı.

Fanatik Fenerbahçeli' olan TÜM BEL-SEN Ordu Şube Başkanı Özcan Çelebi, 24. haftada oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçı öncesi TÜM BEL-SEN Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız ile iddiaya girdi.

'Maçı Fenerbahçe kazanacak. Samsunspor kazanırsa bıyıklarımı keserim ' diye iddiaya giren Çelebi, Samsunspor'un kazanması üzerine ne yapacağını şaşırdı. Suat Yıldız'ın iki haftadır 'Sendikacı adam sözünde durur. Bıyıklarını kes ' deyince, Çelebi daha fazla dayanamayarak bıyıklarını kestirdi.Bıyıklarını kestirdikten sonra kendisini tanıyanların şaşkınlığını gizleyemediği Çelebi, 'Samsun Şube Başkanımız ile iddiaya girmiştik. O, maçı Samsunspor'un, ben ise Fenerbahçe'nin kazanacağı söylüyordum. Sonuçta iddialaştık. Ben kaybedersem ona bir takım elbise alacak ayrıca bıyıklarımı kesecektim. Neticede iddiayı kaybedince bıyıklarımı kestirmek zorunda kaldım. 28 yıldır bıyık bırakıyordum ' dedi.

Kaynak: İHA