Eyüpspor'da Murat Şahin'in Performansı Herkesi Sevindiriyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor’un tecrübeli file bekçisi Murat Şahin Adanademirspor maçında birbirinden önemli kurtarışlar yaparak maça damgasını vurdu.

Kaptan Murat Şahin takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını ve artık kazanmaya alıştıklarını dile getirirken, yönetim, teknik ekip ve takım arkadaşları da Murat Şahin'in performansının camiada sevinçle karşılandığını belirttiler.

Süper Lig tecrübesi olan bir isim olduğunu ve bu tecrübesini takımına yansıtmaya çalıştığını belirten Murat Şahin, “Adanademirspor maçında yenik duruma düşmemize rağmen oyundan kopmamayı başardık. 20 bin kişinin önünde maçı çevirmek o kadar kolay değildi. Ama takımdaki arkadaşlarım bu maçı kazanacaklarına inandılar. Bizler de maç esnasında tecrübemizi arkadaşlarımıza aktarıp onları motive ediyoruz. Maç oynanırken takımı diri tutabilmek çok önemli, bende arkadaşlarım sürekli olarak moral vermeye çalıştım ve sonunda da galibiyet kendiliğinden geldi.'' ifadesini kullandı.

MURAT ŞAHİN 'İN KALEDE OLMASI BİZE GÜVEN VERİYOR
Eyüpspor 'un başarılı defans oyuncusu Mehmet Budak ise kalede Murat Şahin 'in olmasının kendilerine güven verdiğini belirterek, “Murat Şahin gibi bir tecrübeyle sahada olmak beni çok heyecanlandırıyor.'' diyerek şöyle konuştu:
''Onun maç içindeki bilgisi, becerisi, tecrübesi ve sakinliği bizi olumlu yönde etkiliyor. Defans oyuncusu için kaleci uyumu çok önemli. Kalede Murat abi olunca öz güvenimiz artıyor. O kaledeyken bizi maç esnasında çok iyi yönlendiriyor. Biz de elimizden geldiğince onun kalitesinden ve tecrübesinden faydalanmaya çalışıyoruz.''

ADANADEMİRSPOR MAÇINDA HARİKALAR YARATTI
Eyüpspor 'un savunma oyucusu Hakan Akbaş 'ta kaleci Murat Şahin 'in Adanademirspor maçında yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kurtararak galibiyetin mimarı olduğunu ifade etti.
Hakan Akbaş, Murat Şahin'in hem kalecileri hem de kaptanları olduğunu belirterek, ''Murat abi inanılmaz bir tecrübeye sahip. Maçın her anında oyundan kopmamamızı sağlıyor. Adanademirspor maçında yenik duruma düşmemize rağmen sürekli olarak maçı kazanacağımızı söyledi. Yaptığı kurtarışlar adeta bizi kamçıladı ve yaptığı inanılmaz kurtarışlar bizi maça bağladı. Oyundan kopmadık ve çok zor bir deplasmandan 3 puanla dönmesini bildik.'' diyerek sözlerine noktayı koydu.