Bursaspor'un Şöhretleri Nejat Biyediç İçin Sahada

Bursaspor'da forma giyen eski futbolcular ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oluşturduğu şöhretler takımı, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü 'İmparator' lakaplı Nejat Biyediç sahaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Bursaspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü 'İmparator' lakaplı Nejat Biyediç için Bursa Atatürk Stadı'nda anma organizasyonu düzenlendi, Bursaspor'un eski futbolcularının oluşturduğu 'Şöhretler Karması' ile 'İnter Toto Şöhretleri' karşı karşıya geldi. İnter Toto Şöhretleri takımında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yer aldı.

Bursaspor'un eski futbolcuları Okan Yılmaz, Mutlu Topçu, Mehmet Tezcan, Ahmet Suphi, Erkan Öncel, Ender Altan, Şenol Karagöl, Mirza Varesanovic, Adnan Örnek, Faruk Korkmaz, Mustafa Göndem, Ercüment Şahin, Cemal Vardar, Selim Özer, Ümit Şengül, Recep Çetin, Mehmet Çetin, Çetin Kahraman, Ersel Altıparmak, Serkan Rençber, Deniz Kolgu, Mümin Kaşmer, Şenol Ulusavaş, Hakan Cenkçiler, Ünal Sarı ve Ersel Uzgur izleyenlere geçmiş günleri hatırlattı. Maça gelen yaklaşık 5 bin kişilik Bursaspor taraftarı,şöhretlerin maçını ilgiyle izledi. Renkli görüntülere sahne olan karşılaşmayı, Ercüment'in attığı kafa golü ve Ertuğrul Sağlam'ın ceza sahası dışından attığı golle İnter Toto Şöhretleri 2-0 kazandı.

Maçın ardından iki takım oyuncuları da tribünleri selamladı

Kaynak: İHA