Profesyonel Olduğu Kulübe Döndü

Turgutluspor'da profesyonel olduktan sonra 16 farklı takımda forma giyen Tolga Doğantez, sezon sonuna kadar, teknik direktörlüğünü Yusuf Şimşek'in yaptığı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan ilk takımına döndü.

Tolga Doğantez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonu Karşıyaka'da tamamladıktan sonra ara verdiği futbola tekrar döndüğünü, Turgutluspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını söyledi.

Bu transferin kendisi için ekonomik karşılığının olmadığını, manevi anlamı bulunduğunu kaydeden Tolga Doğantez, sözlerini şöyle sürdürdü:''Bank Asya 1. Lig yolunda ilerleyen Turgutluspor'a ve Yusuf Şimşek'e katkı sağlamak istiyorum. Futbolda yarının ne getireceği belli olmaz. Benim için nerede oynadığımın önemi yok. Transfer yasağını kaldırsa Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nde olacaktım. Ama bulunduğum ligin hiç önemi yok. Bundan sonra Turgutluspor'un başarısı için mücadele edeceğim. İnşallah Turgutluspor'la istediğimiz başarıyı yakalarız. Bugüne kadar bir çok kulüpte 2 veya 3 kez forma giydiğim oldu. İlk kez profesyonel olduğum Turgutluspor'da forma giymek bana değişik bir heyecan katacak.''Turgutluspor'da profesyonel olan 22 Şubat 1975 doğumlu Tolga Doğantez, daha sonra Yeni Bornovaspor, Göztepe, Adıyamanspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, İstanbulspor, Ankaragücü, Ankaraspor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Samsunspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor, Manisaspor, Boluspor ve Karşıyaka'da forma giydi.

Öte yandan Turgutluspor'un en son Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Burak Karaduman'ı da kadrosuna kattığı bildirildi.

(ALK-BAH-ZZ)

Kaynak: AA