Özel Ergin Koleji Basketbolda İl Şampiyonu Oldu

Yozgat Gençlik İl Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası "Küçük Erkekler Basketbol İl Şampiyonası’nda Özel Ergin Koleji şampiyon oldu.

Şampiyonada Fatma Temel Turhan İlköğretim Okulu'nu 32-19, Celal Atik İlköğretim Okulu'nu 26-13 'lük sayılarla yenen okul, Küçük Erkekler Basketbol Takımı Yozgat İl Birincisi olarak şampiyonluğunu ilan etti. Yıldız Erkekler Basketbol İl Şampiyonası'nda ise Özel Ergin Koleji il ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Kolej Müdürü Ali Acar, öğrencileri tebrik ederek, bu başarıda öğretmen ve öğrencilerin yoğun gayretleri ve takım ruhuyla hareket etmelerinin payının büyük olduğunu belirtti. Acar, 'Kolej olarak sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Kolejimizde bütün sportif faaliyetleri yapılmakta olup, burada eğitim gören öğrencilerimizin hepsi gerek grupsal gerekse bireysel olarak büyük başarılar elde ediyorlar. Tabi bu başarıda öğrencilerimize eğitim veren öğretmenlerinin büyük payı var. İnşallah bugünün küçük şampiyonları geleceğin büyük şampiyonları olacaklardır. Bu vesile ile ben kendilerini bir kez daha kutluyorum. ' diye konuştu.