Mahkeme Başkanı: Umarım Herkes En Kısa Zamanda Sevgilisine Kavuşur

Futbolda şike davasına bakan İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ekinci, sevgililer gününü kastederek, "Umarım herkes en kısa zamanda sevgilisine kavuşur." dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen futbolda şike davasında iddianamenin 113. sayfasında duruşmaya bugünlük ara verildi. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, 120. sayfaya kadar okunmasını amaçladıklarını belirterek, 'Ancak kimlik tespiti nedeniyle okunmaya geç başlandı. Bu nedenle insanlar yoruldu. Yarın bu salonda Balyoz davası görülecek. Bu nedenle bizim davamız, diğer küçük salonda görülecek. 100 kişiye yakın sanık yakını ile 70-80 avukat alabilecek kapasitede bir salon orası da. Sığabileceğimizi düşünüyorum. ' dedi.

Başkan Ekinci, duruşmayı kapatırken, 'Herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Umarım herkes bir an önce sevgilisine kavuşur. ' dileğinde bulundu. Başkan Ekinci'nin bu temennisi üzerine sanık yakınlarının bulunduğu bölümden alkış sesleri yükseldi. Aziz Yıldırım salondan çıkarken el sallayarak, 'Herkese iyi akşamlar. ' dedi. Duruşma, yarın cezaevi kampüsü içerisinde bulunan küçük duruşma salonunda iddianamenin okunması ile devam edecek.