Gençler Kötü Alışkanlıklarından Sporla Uzaklaşacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Avukat Muharrem Balcı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaret etti.

Baykan 'ın makamında gerçekleştirilen ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şube Başkanı Şemsettin Toprak ile Basın Danışmanı Ali Yiğit 'in hazır bulunduğu ziyarette, gençliğin zararlı alışkanlıklardan korunması konusu ele alındı.

Genel Müdür Baykan, sporun insan sağlığına faydasının dışında, gençlerin sigara, uyuşturucu, alkol gibi zararlı alışkanlardan korunmasında da büyük rol oynadığını söyledi. Baykan, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için spor yapmanın dışında, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durmasına yönelik çalışmaların da yoğun bir şekilde yapılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Balcı da, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için sporun önemine dikkat çekerek, bu konuda tüm kurumların ortak payda doğrultusunda çalışması gerektiğini vurguladı.

KONEV 'DEN BAYKAN 'A ZİYARET
Merkez Valisi ve Konya Eğitim Kültür Sağlık Vakfı (KONEV)Başkanı Hakkı Teke ve Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztaşbaşı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan 'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Konya Eğitim Kültür Sağlık Vakfı hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Teke, Spor Genel Müdürü Mehmek Baykan 'a vakıf rozetini taktı.