Ricardo Quaresma : Beklenen Quaresma Gibi Olacağım

Beşiktaş’ın yarın UEFA Avrupa Ligi İkinci Turu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Braga karşılaşması öncesi, Siyah Beyazlı takımın Portekizli futbolcularından Ricardo Quaresma, basın mensuplarının karşısına geçti.

Maçın oynanacağı Municipal Stadı'nda yapılan basın toplantısında konuşan Quaresma, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Yıldız futbolcu 'Braga çok iyi bir takım. Son yıllarda aldıkları başarılar ortada. Geçen sezon Avrupa Ligi 'nde final oynamaları güçlerini daha da iyi ortaya koyuyor. Onlar maçı kazanmak isteyecekler. Biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Hocamızın Braga ile ilgili verdiği bilgiler doğrultusunda maça iyi hazırlandık ve elimizden geleni yapacağız. ' dedi.

Quaresma, Fenerbahçe maçı öncesi Beşiktaş'ın oynadığı Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kart ile ilgili bir soruya ise 'Taraftarların bana olan güven ve inancın farkındayım. Ben bugüne kadar yapmak istediklerimi yaparak takıma katkı sağlamaya çalıştım. Yarın her zamanki gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ligde gördüğüm kırmızı kart, düşünmeden ve yanlış yapılmış bir şeydi. Bunu geride bırakıp yarın olması gereken Quaresma gibi sahada olacağım. ' dedi.