Potada Türkiye Kupası Heyecanı Başlıyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, ev sahipliğini yapacağı Basketbol Spor Toto Türkiye Kupası final karşılaşmaları için hazırlıklarını tamamladı.

14-18 Şubat tarihleri arasında oynanacak maçlarda Beşiktaş Milangaz, Banvit, Fenerbahçe Ülker, Tofaş, Aliağa Pektim, Anadolu Efes, Galatasaray Medical Park ve Antalya Büyükşehir Belediyesi takımları kupayı kazanmak için yarışacak. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her türlü teknik donanıma sahip olan Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda kupa finallerinin yapılacak olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Belediye olarak önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Başkan Altay, “Daha önce çok sayıda ulusal ve uluslararası etkinliğe ev sahipliği yaptık. Tekvando şöleni, Kick Boks Şampiyonası ve Kulüplerarası Güreş Şampiyonası bunlardan birkaçı. Final grubu maçlarında da daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Spor altyapısı ve konaklama anlamında hazırlıklarını tamamlayan şehrimiz her türlü organizasyona ev sahipliği yapacak durumdadır. Bu büyük organizasyona ev sahipliği yapacağımız tarihlerde hemşehrilerimizin maçlara ilgi göstermesini ve salonu doldurmasını arzu ediyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Metin Şahin de, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ederek, turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA