Orhun Ene: Hiçbir Maçın Favorisi Yok

Spor Toto Türkiye Kupası 8’li Finali’nde Tofaş ile karşılaşacak olan Banvit’te Baş antrenör Orhun Ene, zorlu bir karşılaşma olacağını ancak amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.

Bursa temsilcisi Tofaş 'ın çok iyi ve organize bir takım olduğunu kaydeden Banvit Baş antrenörü Orhun Ene, “Rakibimizin kadrosunda birkaç sakat oyuncusu olabilir. Ancak onların yerine oynayacak oyuncular, Tofaş 'ın güç kaybetmesini engelleyecektir. Zorlu ve keyifli bir maç olacağına inanıyorum. Amacımız Tofaş maçını kazanmak. Ancak hiçbir maçın da favorisinin olmadığını söylemeliyim.” dedi.

Konya 'da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını da kaydeden Ene, “Spor Toto Türkiye Kupası zorlu bir organizasyon. Daha çok isteyen, daha iyi konsantre olan takımların, maç şanslarının olduğunu düşünüyorum. Umarım biz de kendi seviyemizde basketbol oynar ve üç maçın ardından ayakta kalan takım oluruz.” açıklamasında bulundu.

Banvit ile Tofaş arasında, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu 'ndaki Spor Toto Türkiye Kupası 8 'li Finali mücadelesi, yarın saat 18.30 'da başlayacak.