Ne Aziz Yıldırım'a Ne De Bir Başkasına İhtiyacım Yok

NTV'nin spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın MehmetAli Birand'ın sunduğu 32. Gün'de sıraladığı iddialara verdiği yanıtın yankıları sürüyor.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programında da Rıdvan Dilmen'in önceki gün TFF eski başkanı M.Ali Aydınlar hakkında yaptığı açıklamalar masaya yatırıldı.

RIDVAN'A YUKARIDAN EMİR Mİ GELDİ?

Telegol yorumcusu Erman Toroğlu Dilmen'in açıklamalarında Aydınlar için ' amigo ' yakıştırmasının Rıdvan Dilmen'e yakışmadığını ifade ederek ' Bu açıklamaları neden yaptığını anlayamadım. Yukarından mı emir geldi onu bilmem ' şeklinde Rıdvan Dilmen'i emir aldığı konusunda itham edince Rıdvan Dilmen canlı yayına telefonla bağlandı.

AYKUT KOCAMAN'A ' AÇIKLA ' ÇAĞRISI

Rıdvan Dilmen canlı yayında M.Ali Aydınlar hakkında neden açıklama yaptığına tekrar açıklık getirmek zorunda kalırken, o görüşme de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da çağrıda bulunarak ' Yorum sırası Aykut Kocaman'da ' dedi.

İNŞALLAH GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAR
Serhat Ulueren'in, İbrahim Seten'in Twitter'da M.Ali Aydınlar'la görüştüğü ve Rıdvan Dilmen'in yalanını ortaya çıkaracağını söylediğini yazdığının hatırlatılması üzerine ' İnşallah o görüşmede kamera vardır. Görüntüleri yayınlar inşallah. O görüşmede asla pazarlık olmadı. Aykut Kocaman'da asla pazarlık yapmamıştır. ' dedi.

Serhat Uluduren'in kamuoyunda sıkça dillendirilen ' Aziz Yıldırım başka bir operasyondan Rıdvan Dilmen'i kurtardığı için sevgisini bu şekilde belli ettiği ' iddialarına ise ilginç bir cevap verdi.

AZİZ YILDIRIM'A İHTİYACIM YOK
' Allah'tan başka kimseden beklentim yok ' diyen Rıdvan Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:
' Ben buraya tırnaklarımla geldim, çalışarak geldim, kimsenin üstüne basarak gelmedim. Ne Aziz Yıldırım'a nede bir başkasına ihtiyacım yok. Ben çalışıyorum, ben Aziz Yıldırım'ın zoruyla hiç bir yere gelmedim. ' dedi.

BEYAZ GAZETE