Mehmet Ali Aydınlar: Rıdvan Dilmen yalan söylüyor

Vatan gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, Rıdvan Dilmen'in açıklamalarını Mehmet Ali Aydınlar'ın yalanladığını iddia etti.

Rıdvan Dilmen ve TFF eski Başkanı M.Ali Aydınlar polemiği devam ediyor. Aydınlar'ın 32. Gün'deki açıklamalarından sonra konuşan Rıdvan Dilmen Aydınlar'dan neden özür diledeğine açıklık getirmişti. Rıdvan Dilmen'in açıklamalarına ise yanıt son olarak Mehmet Ali Aydınlar'dan geldi. Mehmet Ali Aydınlar Vatan Gazetesi yazarı İbrahim Seten'le görüştü. İbrahim Seten ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Aydınlar'ın ' Rıdvan Dilmen'in dünkü konuşmaları için hepsi yalan, bütün detayları çarpıtıyor ' dediğini aktardı.

GİZLİ KAMERA MI VAR

Aydınlar'ın Seten'e yaptığı ' Yalan söylüyor, ispat edeceğim ' sözleri ' o görüşmede kayır mı vardı? ' sorusunu akılalra getirdi. Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Mehmet Ali Aydınlar arasında yapılan görüşmede ses veya görüntü kayıtlarının olabileceği, Aydınlar'ın bu nedenle ispat edebirilim dediği düşünülüyor.

İNŞALLAH AÇIKLAR

Aydınlar'ın ispat edeceğim açıklamasına ise Rıdvan Dilmen'den jet yanıt geldi. Kanaltürk ekranlarında yayınlanann Telegol programında Serhat Ulueren'in, İbrahim Sertener'in Twitter'da M.Ali Aydınlar'la görüştüğü ve Rıdvan Dilmen'in yalanını ortaya çıkaracağını söylediğini yazdığının hatırlatılması üzerine ' İnşallah o görüşmede kamera vardır. Görüntüleri yayınlar inşallah. O görüşmede asla pazarlık olmadı. Aykut Kocaman'da asla pazarlık yapmamıştır. ' dedi.

BEYAZ GAZETE