Beşiktaş Son Çalışmasını Yaptı

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi İkinci Turu ilk maçında yarın deplasmanda oynayacağı Braga karşılaşması öncesi son antrenmanını yaptı.

Akşam saatlerinde maçın oynanacağı Municipal Stadı 'nda yapılan çalışmanın ardından siyah-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Carvalhal yönetiminde İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenman koşu çalışmaları ile başladı. Hücum organizasyonları ile devam eden antrenman tam sahada yapılan taktik çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş 'ın sezon öncesi Manchester United takımından kiraladığı ancak ağır bir sakatlık geçiren Bebe, 7 ay sonra takımla birlikte antrenmana çıktı. Bebe 'nin kontrol amaçlı olarak antrenmana çıktığı ve tedavisine
Portekiz 'de devam edileceği belirtildi.

Antrenmanda sakatlıkları sebebiyle Braga 'ya getirilmeyen Rüştü, Hilbert, İsmail ve Aurelio 'nun yanı sıra isimleri UEFA listesinde bulunmadığı için kafilede yer almayan Burak Kaplan, Ersan Gülüm, Mehmet Akyüz, Muhammed Demirci ve Atınç Nukan yer almadı.

Siyah-beyazlı takımın Braga karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Veli, Simao, Quaresma, Fernandes ve Almeida.