Adana Demirspor'da Moraller Bozuk

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da moraller bozuk.

Lider Bandırmaspor'un puan kaybettiği haftada 'liderlik fırsatı'nı elinin tersiyle iten Mavi Şimşeklerde, Eyüpspor karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetin hesabı yapılıyor. Kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi karşısında, mücadelenin henüz 10. dakikasında 1-0 öne geçmesine rağmen, bu avantajını koruyamayarak hem '3 puan' kaybeden, hem de 'liderlik fırsatı'nı tepen Mavi-Lacivertlilerde kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Kaybedilen 3 puanın hesabı yapılırken, İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, Bandırma'nın Çankırıspor karşısında 2-1, Kızılcahamam'ın da Sarıyer karşısında 1-0 mağlup olmasıyla birlikte önemli bir fırsatyakaladıklarını, ancak bunu değerlendiremediklerini anlattı. Çolak, ' Eyüpspor karşısında her şey istediğimiz gibi gidiyordu ve rakibimiz karşısında da maçın hemen başında 1-0 öne geçmeyi başardık. Ancak kalemizde iki basit gol gördük. İkinci yarıda tüm riskleri aldık, oyunun hakimiyetini ele geçirip baskı da kurduk ama aradığımız golü bulamadık. Neticede kalemizde gördüğümüz 3. golle birlikte tüm hesaplarımız alt üst oldu. Bizi desteklemek için tribünleri dolduran taraftarlarımızı mutlu edemediğimiz için çok üzgünüz. Eksik oyuncularımızı bu karşılaşmada çokaradık ' dedi.

Eyüpspor'u yenmeleri halinde çok önemli bir avantaj yakalayacaklarının bilinciyle sahaya çıktıklarını, ancak böylesine önemli bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını anlatan Çolak, ' Sonuç bizim lehimize oysaydı çok şey değişirdi. Takım olarak zirvedeki yerimizi sağlama alırken, şampiyonluk havasına da girmiş olacaktık. Ama olmadı. Alınan bu mağlubiyet, her şeyin sonu değil. Kendimizi ilerleyen haftalarda affettireceğiz. Oyuncularımız maç seçerse ve buna göre oynarsa o zaman ciddi sıkıntılar yaşarız. Herşeye rağmen üzgünüz. Bu oyuncularla bugün potadayız ve bundan sonra da yine aynı kadroyla yolumuza devam edeceğiz ' diye konuştu.

Kaynak: İHA