Spor Toto 3. Lig Nazilli Belediyespor evinde Bingölspor ile 1-1 berabere kaldı

Spor Toto 3.Lig 2. Grupta lider Nazilli Belediyespor, evinde ağırladığı Belediye Bingölspor maçında etkili oyun sergileyemeyince 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmayı yaklaşık 4 bin Nazilli Belediyespor taraftarı ile Nazilli ' de yaşayan 15 Bingöllü maçı izledi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yanı sıra Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Garnizon Komutanı Ekrem Turan birlikte izledi. Başından sonuna kadar gergin geçen karşılaşmada orta hakem sık sık maçı durdurarak 5 ev sahibi, 6'da konuk ekibe olmak üzere 11 sarı kart gösterdi. Nazilli Belediyespor ' un evinde aldığı galibiyet serisini 12. maçında Belediye Bingölspor beraberlikle bozdu.Maçın ilk yarısının sonunda kapalı tribünde Çelik uzun (18) isimli taraftar yaşanan tartışma sırasında başından yaralanarak ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Taraftarın başına dikiş atıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karşılaşmayı Somali ' den gelen ve eğitimlerini Nazilli ' de sürdüren 14 Somalili öğrenci de izledi. Maç boyunca pozisyon bulma sıkıntısı yaşayan siyah beyazlı ekip ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 2. yarısının 53. dakikasında Burhanettin'in ayağından gelen golle yenik duruma düştü. Bingöl ekibinin daha istekli ve dikkatli oynadığı karşılaşmada ikili mücadeleleri sık sık kaybeden ev sahibi ekip 83. dakikada Gökhan'ın yerden vuruşuyla kazandığı golle beraberliği yakalayarak rahatladı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran siyah beyazlı ekip, maç başından bu yana oldukça gergin olan oyunda bir türlü gollük pozisyonları değerlendiremedi. Maç boyunca oyunu ağırlaştıran Bingöl ekibi önünde etkin oyun kuramayan ev sahibi ekipte Fatih Özer, Muğdat ve Ali Setirekli'nin çabaları da sonuç vermeyince maç 1-1 sona erdi. 12 maçtır evinde yenilgi yüzü görmeyen Nazilli Belediyespor son haftaların flaş ekibi Bingöl önünde sergilediği kötü futbolla beraberlikle yetinerek galibiyet serisini 12. maçında beraberlikle sona erdirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk.27; Konuk ekip Belediye Bingölspor ' dan Burhanettin ' in ev sahibi ceza sahası dışından vurduğu sert şutta top yan ağlarda kaldı.Dk.33; Sol kanattan ilerleyen ev sahibi ekipten Erhan ' ın ceza sahası içine orta-şut karışımı pasında kaleye giden topu kaleci İzzet son anda kurtardı.

Kaynak: İHA