Denizlispor'un Teknik Direktörü Özköylü: Gol Pozisyonlarını Değerlendiremedik

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, galip gelmek için girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor teknik heyeti bir türlü istediği puanları alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özköylü, sahadaki iyi oyuna rağmen son vuruştaki eksikliklerin kendilerini çok üzdüğünü ifade etti. Özköylü, “Verdiğimiz mücadelenin karşılığını alamadık. Bu sahneleri her hafta yaşıyoruz, iyi oynamamıza rağmen son vuruşlardaki eksiklerimiz bizi üzüyor. Tüm maçlarda yürekli oynuyoruz, pozisyonlar buluyoruz ama olmuyor. Kısmetsizlik var. İdmanlarda bu pozisyonları çalışıyoruz ama stresten veya heyecandan mı bilmiyorum, bir türlü olmuyor. Takım olarak bugün çok iyi oynadık. Geriye düşmemize rağmen maça asıldık. Girdiğimiz gol pozisyonlarından sadece birini değerlendirebildik.” dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk ise Denizlispor karşısında tipik bir deplasman takımı gibi oynadıklarını vurguladı. İlk yarı istedikleri gibi oynadıklarını anlatan Şentürk şunları kaydetti: “İkinci yarıda daha ileride ofansif anlamda bu düşüncemizi gerçekleştirdik ve golü bulduk. Takımda disiplin problemi sürdüğü için galibiyeti koruyamadık. Deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Daha organize oynamamız gerekiyor. Biz bunu gerçekleştiremedik ama sonuçta yenilmedik. '