Kardemir D.ç Karabükspor'da Sakatlar Can Sıkıyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam oynanacak olan Kardemir D.

Ç Karabükspor-Fenerbahçe maçı öncesinde ev sahibi ekipteki sakat oyuncular teknik heyetin canını sıkıyor.

Yarın akşam 19.00'da başlayacak ve hakem Fırat Aydunus'un yöneteceği karşılaşmada ev sahibi ekipteki sakat oyuncular teknik heyetin canını sıkıyor. Karabükspor'da Deumi, Güven Varol, Mustafa Sarp, Mehmet Çakır ve Kağan'ın sakatlıkları sürerken, ağrıları olan Juju'nun oynayıp oynamayacağının ise maç saatinde belli olacağı belirtildi. Kırmızı-mavili ekipte Shelton ve Muhammet de cezalı durumda olması teknik direktör Bülent Korkmaz'ı düşündürüyor. Tüm bu eksiklerden dolayı sakatlıkları biten Erkan veAnıl'ın ise maç eksiği olmasına rağmen Bülent Korkmaz tarafından maç kadrosuna dahil edileceği öğrenildi

Bu arada yarın akşam oynanacak maçın biletleri 1 günde tükendi. Karabükspor taraftarları Perşembe günü 20, 40 ve 80 TL'den satışa çıkan biletleri 1 gün içinde tüketerek takımlarının yanında olacaklarını gösterdi.

Kırmızı-mavili ekibin Fenerbahçe karşısında Tomiç, Hamza, Mabiala, Jahic, Seriç, Birol, Bilal Kısa, Juju (Uğur), İlhan Parlak, Cernat ve Mehmet Yıldız 11'i ile saha çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA