Galatasaraylı Muslera ve Melo: Çok önemli bir galibiyet aldık

Galatasaraylı Melo ve Muslera, Kayserispor karşısında önemli üç puan aldıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi evinde Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Melo, ' Çok önemli bir takıma karşı oynadık. Rakibin süratli oyuncuları var. Karşılaşmanın çok zor olacağı belliydi. İyi bir galibiyet aldık. ' diye konuştu.

Bir gazetecinin ' Gelecek yılla ilgili olarak kontratında bir gelişme var mı? ' sorusuna yıldız oyuncu, şu cevabı verdi: ' İlk geldiğim günden beri buraya çok çabuk adapte oldum. İyi oynuyorum. Burada çok iyi oynuyorum, Allah tarafından kudret veriliyor. Her şeyden önce çok şükür etmem gerekiyor. Galatasaray'da ve İstanbul'da çok mutlu olduğumu hep söylemiştim. Transfer konusu benimle alakalı değil, bir senelik burdayım. Bundan sonrası kulüpler arasında konuşulacak olaylar. Ama ben burda çok mutluyum '

Basın toplantısına katılan Muslera da, Kayserispor'dan çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. tecrübeli kaleci, son maçlarda sık pozisyon verilmesini de, ' Sonuçta bir rakiple oynuyorsunuz. Sizin açıklarınızı iyi etüd eden bir rakip var. Mutlaka rakibe saygı duymak lazım. Onlar da bizi iyi analiz ediyor ' diye yorumladı.