Fenerbahçe cezasını tamamladı

Mehmet Ali Aydınlar'ın 'benden özür diledi' dediği Rıdvan Dilmen, kendi televizyon programında Aydınları zor duruma düşürecek şok iddialarda bulundu.

Eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ' ın bir televizyon kanalında, kendisinden Fenerbahçe ' yi Avrupa Şampiyonlar Ligi ' ne göndermediği için yaptığı eleştiriler yüzünden özür dilediğini söylediği televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen, cevap verirken bomba iddialarla Aydınlar ' ı zor durumda bıraktı.

Bu konuyla ilgili konuştuğu için izleyicilerden özür dileyen Dilmen, Mehmet Ali Aydınlar ' ın federasyon başkanı olmadan önce kendisine yönetim kurulu üyeliği teklifi yaptığını söyledi. “Mehmet Ali Aydınlar ' la başkan olduktan sonra 5-6 kez telefonla 5-6 kez yüzyüze görüştüm. Biri hariç hepsinde yanımızda birileri vardı. ' Sen niye bu işlere girdin ' diyebilirler doğrudur. Fenerbahçe şike yaptıysa düşürülmeli. Yöneticiler karıştırsa bir daha kulüpte olmamalılar” dedikten sonra Aydınlar ' ın iddialarına yanıt verdi.

'Seneye Fenerbahçe ' nin cezası bitmiştir'

' Ben Etiler ' de traş olurken beni yurt dışından arayıp, “Rıdvan, Sion ' u gördün mü?” dedi. “Bilmiyorum” dedim. “Sion ' un 36 puanını sildiler, - 5 puanda yarışacaklar” dedi. Türkiye' ye geldikten sonra salı günü o aradı beni ve Altunizade ' deki ofisine çağırdı. “UEFA ' ya gittim görüştüm. Fenerbahçe cezasını tamamladı. Yalnız Fenerbahçe ' ye eksi puan gelecek” deyince, “Bu beni aşar, Aykut hocayı ilgilendirir” dedim. İnanın Aykut İstanbul ' da mı, uçakta mı bilmiyorum. Mehmet Ali Bey ' in isteğiyle Aykut ' u ben çağırdım. Üçümüz oturduk. 24 Ağustos'ta mesaj atmıştım Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ' ne alınmadığı zaman. “Başkan olmadı” demiştim. “Şimdi mesaj için ne diyorsun” dedi. Aykut ' a (Kocaman), “Önümüzdeki sene Avrupa kupalarında varsınız, ben anlaştım UEFA ile. Yalnız haberiniz olsun medya yazarsa UEFA da yalanlayacak, ben de yalanlayacağım” dedi. “Trabzonspor ve Beşiktaş da olacak” dedi. Kalktım, “Mesaj için özür diliyorum. Böyle bir iddianame onların önündeyken bunu sağladıysanız” dedim.

'Aykut ' a puanınızı sileceğiz deyince, Aykut ' Bizi Düşürün' dedi'

“Aykut hoca Play-off ' a başlamadan önce size eksi puan vereceğiz. Yöneticileriniz şike yapmış” dedi. Puan pazarlığı yaptığı söylenen Aykut Hoca da dedi ki, “Aylardır burada dolaşıyoruz, bizi küme düşürün” dedi. Ben de dedim ki, “Ultraslan Sabahattin ' i tanır mısınız? O, senden daha az Fenerbahçe ' den nefret ediyordur” dedim. Çıktım kapıdan gittim. Telefonla da bir daha konuşmadım.

“Sen benden daha çok özür dilersin” dediğini hatırlamıyordum, Aykut hocaya sordum, doğruymuş. '