Osmangazi’den Türk Futboluna Büyük Destek

Amatör spor kulüplerine verdiği destekle genç sporcuların yüzünü güldüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 9 spor kulübüne daha eşofman ve top dağıttı.

Ördekli Kültür Merkezi ' nde düzenlenen törende konuşan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi ' nin 26 farklı spor branşında hizmet verdiğini söyledi. Dündar, 24 spor tesisiyle alanında Türkiye ' nin önde gelen ilçelerinden biri olduklarını vurguladı. Amatör spor kulüpleri için önemli çalışmalar yürüttüklerini anlatan Dündar, 2012 ' de birçok spor tesislerinin hem temelini atacaklarını hem de açılışını yapacaklarını belirtti. Yeni açılacak tesislerin Türk sporuna değer katacağına dikkati çeken Başkan Dündar, “Ovaakça ve Alaşar Futbol Sahası ' nı hizmete açtık. Demirtaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi ve Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi ' nin temelini atmaya hazırlanıyoruz. Hamitler Spor Tesisi ve Alacahırka Spor Tesisi ' nde de inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu.

Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu ise, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' a amatör futbol kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Dündar, Akpınar İdman Yurdu, Atıcılar, Çekirge, Dikkaldırım, Emek, Namıkkemal, Yenikaraman ve Yunuseli spor kulüplerinin genç futbolcularına eşofman ve top hediye etti.Dündar, yarın başlayacak 1. Amatör Futbol Ligi ' nde mücadele edecek futbolculara başarılar diledi.

Kaynak: İHA