Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26.Haftasında, deplasmanda Kardemir D. Ç Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00 ' de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5 gruba ayrılan oyuncuların, 5 ' e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları belirtildi. Ardından bire bir hücum ve defans organizayonları çalışan oyuncuların antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladıkları açıklandı.

Dün antrenmanın ilk bölümünde yer alan Reto Ziegler, bugün takımla birlikte çalışmaların tamamına katılırken, Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül ise antrenmanı bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte yaptıkları çalışmalar ile tamamladı. Sezer Öztük ' ün ise tedavisine devam edildiği belirtildi.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri ' nde basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı - lacivertli ekip, ardından karayolu ile Karabük ' e hareket edecek.