Eskrim Ödülleri Sahiplerini Buldu

8 Şubat Gaziantep'e 'Gazi'lik unvanının verilişinin 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 8-10 yaş arası "Süper minikler açık epe ve flöre" ödülleri sahiplerini buldu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki Çocuk Hakları Birimi ve Amatör Sporlar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Güney Eğitim Kurumları ile Eskrim Federasyonu'nun iş birliği ile gerçekleşen, ' Eskrim Turnuvası ' na 8'ilden toplam 150 öğrenci katıldı.

Eskrim turnuvasında dereceye giren 32 öğrenciye, ' Süper minikler açık epe ve flöre ' ödülleri verildi. Programda bir konuşma yapan Başkan Asım Güzelbey, turnuvada emeği geçen herkeseteşekkür ederek, turnuvanın önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı düzenleneceğini belirtti. Ödül törenine Gaziantep Vali Yardımcıları Nihat Kaynar, İbrahim Yurdakul, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Güney Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Müftah Arslanoğlu, Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıpoğlu ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: İHA