Bursaspor Kaybettiği Puanları Telafi Etmek İstiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında oynayacak olan Manisaspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Orduspor karşısında kaybedilen 2 puanın ardından hafta sonu Manisaspor ile yapacakları maçın öneminin daha da artığını belirten Sağlam, İyi futbolu sahaya yansıtarak zorlu Manisaspor deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile Manisaspor maçını değerlendiren Sağlam, ' Spor Toto Süper Lig 2011-2012 sezonun bitimine yaklaşırken oynayacağımız her müsabakanın önemi daha da arttı. Pazar günü bizi zorlu bir deplasman bekliyor.Manisaspor geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapattı ve bu seriyi sürdürmek isteyecekler. İyi bir kadroları var. Puan cetvelinde de 29 puanla bizim altımızda yer alıyorlar. Manisaspor karşısında sakat ya da cezalı oyuncumuzun olmayışı ve takımımızın son maçlardaki mücadele gücü bizi üç puan adına umutlandırırken, bu yılki ilk 8 hedefimiz adına son derece kritik bir müsabaka olacaktır. Bu sezon yaşadığımız şanssızlıkları unutup bizim için gereken galibiyete ulaşmak istiyoruz. Her zaman zorlu geçen Manisadeplasmanında da üst grubu yakalamak için hedefimiz galibiyet olacaktır ' açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA