Aydınlar'ın sözlerine tehdit gibi yanıt: Ya açıklarsın ya da...

Rıdvan Dilmen, Mehmet Ali Aydınlar'ın 32. Gün'de kendi hakkında söylediği sözlere öyle bir yanıt verdi ki...

Türkiye Futbol Federasyon eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, Kanal D ekranlarında yayınlanan 32. Gün 'de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkındaki sözlerine, Rıdvan Dilmen'den yanıt gecikmedi.

Mehmet Ali Aydınlar'ı sert bir dille eleştiren Rıdvan Dilmen, Aydınlar'a rest çekti. Aydınlar ile yaptığı görüşmeyi doğrulayan Rıdvan Dilmen ' Eğer herhangi tepki gelmezse yarın akşam ki programda yaşananları anlatırım ' diyerek Aydınlar'ı tehdit gibi çağrıda bulundu.

Trabzonspor-Gaziantepspor maçı ardından NTV'de yayınlana 'Yüzde 100 Futbol' programında 32.Gün'de Aydınlar'ın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Rıdvan Dilmen, Aydınlar'la ilgili yaptığı konuşmayı doğrularken şu sözleri söyledi:

GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

' Ben Aydınlar ile 5-6 kez görüştüm. Bu görüşmeler hakkında Aydınlar bugüne kadar konuşmadığı için ben de konuşmadım. Erman Hoca yazdı bunları ama ben konuşmadım. Buradan sayın Aydınlar'a sesleniyorum: '3 Ocak'ta Rıdvan Dilmen'in neden özür dilediğini açıklayın. '

AYDINLAR'A REST ÇEKTİ
Mehmet Ali Aydınlar'ı yarın akşam ki Yüzde 100 Futbol programına canlı yayına davet eden Rıdvan Dilmen, ' Gelmezseniz ben sizin istediğiniz bir ortamda açıklamaya yapmaya hazırım. Eğer herhangi tepki gelmezse yarın akşam ki programda yaşananları anlatırım ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE