Osman Özköylü'den İlginç Açıklamalar

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, hakemlerin lig ayırımı yaptıklarını belirterek, çifte standart uygulanmamasını istedi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü, hakem kararları ve TFF Başkanı ve iki başkanvekilinin istifasını değerlendirdi. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Osman Özköylü Elazığspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ancak mağlup olduklarını belirterek, "Denizlispor ligin en iyi takımlarından biri. İlk hedefimiz alt sıralardan kurtulmak" dedi. Elazığspor maçının Son dakikalarında yaptığı itiraz Sonucunda sahadan atıldığını ancak bunuhaketmediğini belirten Özköylü, "Maçın hakemi genelde iyi maç yönetti. Ancak benim atıldığım pozisyonda sadece hakeme bir itirazım oldu.

Bu itirazımın karşılığı bu olmamalıydı" dedi. Hakemlerin alt liglerde daha kötü kararlar verdiğini söyleyen Osman Özköylü, "Ben geçen sezon oralarda çalıştığım için biliyorum. Hakemlerin oralarda gösterdiği tavır, neredeyse kabadayılığa varan tavırları, insanları küçümseyen tavırları oluyor. Ben bir çok hakemden daha fazla bu liglerin içerisindeyim, daha tecrübeliyim. Neinsanlar gördük, ne büyük hocalar, ne hakemler gördük. Bir çoğu bunları hiç yapmıyordu" ifadelerini kullandı. Hakemlerin yapılan bu tavırlar ile ilgili biraz daha dikkatli olması gerektiğini belirten Osman Özköylü, sözlerine şöyle devam etti: "Elazığspor maçında hakem kötü bir yönetim göstermedi. Olabilir, bir kaç ufak hata yapmış olabilir. Belki bizim o an ki duygusallığımızdan kaynaklıyor. Ama şu işlere artık bir standart gelsin. Fenerbahçeli Emre'nin sahada yaptıklarını görüyorsunuz. Fenerbahçeli Emre'nin her maç sahadan atılması lazım. Galatasaraylı futbolcuların yaptıklarını görüyorsunuz. Her maç o takımların sahadan 3 kişi eksik ayrılması lazım. Ama onlar futbolcu, onlar kulüp de biz değil miyiz? Niye bizi ezmeye çalışıyorlar? Niye buligdeki oyuncuları bu kadar küçük görüyorlar? Mesele Denizlisporlu, Elazığsporlu veya Bozüyüksporlu oyuncu olması değil. Fenerbahçeli oyuncu da, Galatasaraylı da, Trabzonlu da hakettiğini görsün. Benim isteğim bu." Hakem kararlarında çifte standart olmaması gerektiğini ama yapıldığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bizim oyuncumuz A diyor sarı kart görüyor, öbür oyuncu hakarete varan küfürler ediyor, yapmadığı, hakemi rencide etmediği hareket kalmıyor maalesef es geçiliyor. Hakem arkadaşlarımızın bunlara biraz dikkat etmesi lazım. Bu laflarımı herkesin iyi benimsemesi lazım. Bunlar boş laflar değil, buna benim de, futbolcunun da ama hakemlerin de dikkat etmesi lazım" dedi

TFF'DEKİ İSTİFALARDAN ZARARLI ÇIKACAK TÜRK FUTBOLUDUR TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkanvekilleri Lütfi Arıboğan ile Göksel Gümüşdağ'ın istifaları ile ilgili soruyu da cevaplandıran Osman Özköylü, "Sezon başında olan hadiseler Türk futboluna çok büyük zararlar getirdi. Bunu açık söylemek lazım. Son istifalar bunun tuzu, biberi oldu bana göre. Belki çözüm noktasına gelinen bir aşamada tekrar uzayacak bir süreç ortaya çıktı. Bu süreçten zararlı çıkacak yine Türk futboludur, başka kimse değil" diye konuştu. Türk futbolunun Avrupa ve dünyadaki itibarınınzedelendiğini kaydeden Özköylü, "Bu anlamda inşallah kulübün başındaki insanlar, futbolun başındaki insanlar, bakanlık seviyesindeki insanlar en doğru kararı verirler ve bir an önce futbolun gerçek karizması yerini bulur" şeklinde konuştu. Bu olumsuzluktan herkesin etkilendiğini belirten Osman Özköylü, "Bu işin içindeki herkes etkileniyor. İnşallah doğru işler bir an önce olur. Yapılması gereken neyse o doğru kararlar verilsin. Herkes ona göre önünü görsün, Türk futbolu önünü görsün ve planlamayı yapsın"dedi

KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR Denizlispor, hafta Sonunda deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekipte kart cezalısı olan kaleci İsmail, Caner ve Ragıp'ın yanı sıra, sakatlıkları sebebiyle Eric, Veli ve kaleci Evren'in forma giyemeyeceği, Veli'nin ise oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı belirtildi. Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, iyi bir ekip olduklarını belirterek Kasımpaşa maçında galibiyet peşinde olacaklarını söyledi .