Orduspor'da Galibiyet Serisi Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de Hector Cuper ile çıkışa geçen Orduspor, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.

Mor-beyazlı takım, bu galibiyetle üst üste 3. maçından 3 puanla ayrıldı

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Cuper, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Ama maça baktığınızda birinci yarı daha iyi oynayan, ikinci yarı ise daha az iyi oynayan bir Orduspor vardı. Bu saha şartları altında 3 puan kazanmayı bildik. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Geçmişe baktığımız zaman akla ve mantalite açısından bunu çok daha iyi yaptığımızı görüyoruz. Daha iyi olacağız" diye konuştu.

Orduspor'a devre arasında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımından transfer edilen ve ilk kez bu maçta forma giyen Brezilyalı Bruno Mezenga, MKE Ankaragücü maçından 3 puan almayı hedeflediklerini belirterek, "Bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflemiştik. Ligde puanımızı arttırmak ve sıralamada üst basamaklara çıkmak açısından galibiyet bizim için çok önemliydi" açıklamasında bulundu

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

MKE Ankaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu ise, bugünkü maçta iyi oynadıklarını ancak tecrübesizlikten kazanamadıklarını söyledi. Kutlu, gol yollarındaki tecrübeli oyuncularını kaybetmenin sıkıntısını yaşadığına değinerek, "Bugünkü maça baktığımızda futbol olarak her geçen gün üzerine koyan bir Ankaragücü vardı. Ama bunun yanında oyuncu kayıplarımızda her hafta devam ediyor. Çok iyi oynuyoruz. Mücadelemizi taktiksel açıdan iyi yapıyoruz ama son bölgede sorun yaşıyoruz. Çünkü o bölgede hem tecrübeli hemde etkin arkadaşlarımızı kaybettik. Bizim Ankaragücü olarak bundan sonra Türk futboluna futbolcu kazandırmak hem de MKE Ankaragücü'nün geleceğini yapılandırmak olacaktır. Transfer yasağını kaldırmak konusunda artık çok geç. Ankaragücü artık bu sezonu kayıp olarak görmelidir" şeklinde konuştu.

MKE Ankaragücü futbolcusu İshak Doğan ise, maçın ikinci yarısında daha iyi oynadıklarını dile getirerek, "İlk yarıda çok iyi pas yapamadık, çok top kaybettik. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. Pozisyonlarımız vardı. Onları atsak belki maçı çevirebilirdik. Ankara'ya puanla dönebilirdik ama olmadı" diye konuştu .