Minikler Basketbol Şenliği, Sona Erdi

Nallıhan Spor Kulübü'nün düzenlediği 2.Geleneksel Tur Oto & Turan Mutlu Minik Erkekler Basketbol Şenliği ile Ayhan Sümer Minik Kızlar Basketbol Şenliği sona erdi.


12 kulübün yaklaşık 200 minik sporcuyla katıldığı, bir hafta boyunca birbirinden zevkli ve mücadeleli maçlara sahne olan şenlik son gün yapılan kapanış töreni ile son buldu.

Kapanış törenine, Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Nallıhan Belediye Başkanı A.Adnan Okur, Sarıyar Belediye Başkanı Halil Ünsal, Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ile şube müdürleri Hilmi Karaot ve Alican Kılıç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü başkanları, şenliğe katılan takımların yöneticileri ve sporcuları ile müsabakalarda görev alan hakemler katıldı.

Törende İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Nallıhan Vakfı Başkanı Ayhan Sümer, Tur Oto Yönetim Kurulu Başkanı Adil Mutlu'nun tebrik mesajları okundu.

Bir konuşma yapan Nallıhan Spor Kulübü Başkanı İsmail Dilek, katılımcı takımlara ve şenliğe katkısı olan herkese teşekkür etti. Nallıhan Belediye Başkanı A. Adnan Okur da bu tür etkinliklerin ilçe tanıtımda önemli olduğunu belirterek, ilçe olarak her geçen yıl daha önemli organizasyonlara imza attıklarını söyledi.

Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ise bu tür şenlikleri önemsedikleri belirterek, Nallıhan Spor Kulübü'nü düzenlenen etkinlikten dolayı kutladı.

Demirayak, çocukların birlik, beraberlik duygularının gelişmesi ve birbirleri ile kaynaşmaları açısından şenliğin önemine dikkat çekti. Konuşmalardan sonra Nallıhan Spor Kulübü Başkanı İsmail Dilek tarafından İlçe Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ve Belediye Başkanı A.Adnan Okur'a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Daha sonra şenliğe katılan tüm sporculara başarı belgesi ve madalya ile Nallıhan'a özgü hediyelerin bulunduğu çanta hediye edildi. Şenlik toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu .