Galatasaray Rusya'ya gidemedi

Antrenör Oktay Mahmuti:''Umarım sağlıklı bir şekilde Rusya'ya ulaşırız.Sonra hermaça çıkarken olduğu gibi elimizden geleni yapmaya çalışırız''

  Basketbolda THY Avrupa Ligi Top 16 (E) Grubu`ndaki 3. maçında Rusya`nın CSKA Moskova takımıyla deplasmanda karşılaşacak Galatasaray Medical Park, İstanbul`da yaşanan kötü hava şartları nedeniyle Rusya`ya ulaşmakta zorlanıyor.

Galatasaray Medical Park Antrenörü Oktay Mahmuti, havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya`ya gidecekleri sabah uçağının hala kalkmadığını hatırlatarak, biraz daha alanda beklemek zorunda kalacaklarını söyledi.

Mahmuti, CSKA Moskova ile yapacakları Top 16 maçıyla ilgili olarak da görüşlerini açıklarken, ``CSKA Moskova, şu ana kadar mağlubiyeti olmayan bir takım. Dolasıyla çok güçlü oyunculardan kurulu, başarılı bir takım. Rakibimiz, yükseği değil, en yükseği hedefleyen bir ekip. Umarım sağlıklı bir şekilde Rusya`ya ulaşırız. Sonra her maça çıkarken olduğu gibi elimizden geleni yapmaya çalışırız`` dedi.

Mahmuti, Tutku`nun sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını ifade ederek, ``Ender`in sakatlığı var. Schumpert`in de bileğinde sakatlık bulunuyor. Bu oyuncumuzu yavaş yavaş takımla beraber çalıştırıyoruz`` diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak: AA