4 Eylül Stadı Kayserispor Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Sivasspor-Kayserispor maçının oynanacağı 4 Eylül Stadı, kardan temizlenerek uygun hale getirildi.

Yarın oynanacak olan Sivasspor - Kayserispor maçı öncesi, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Stadın yarınki maça hazır olduğunu belirten Stadyum Müdürü Fatih Şimşek, ekiplerin kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Şimşek "Dün yağan kar yağışının durmasından itibaren yarınki Kayserispor maçına stadımızı hazırlamaya çalışıyoruz. Şu anda kulüpten takviye personel geldi artı stadyum personelimiz artı belediyeden birekip çağırdık tribünlerin temizlenmesi için. Zaten çim sahamıza dokunmuyoruz, ısıtma kendiliğinden çözüyor. Yarınki karşılaşmada da kar beklemiyoruz. Şuanki hava sıcaklığı da hemen hemen eksi 8 derece. Yarın da hemen hemen aynı sıcaklıkta olacaktır. Dışarıda da belediye ekiplerince iş makineleriyle stadyum çevresini temizleme çalışmaları var. Onlar da devam ediyor. Yarın inşallah herhangi bir aksilik olmadan karşılaşmaya hazır olacağız." dedi.

Ekiplerin stadyum içerisi ve dışarısındaki kar temizleme çalışmaları devam ediyor .