Webo: Fenerbahçe Kalitesini Gösterip Üzerimize Geldi

İstanbul BBSK’li futbolcu Pierre Webo, dengeli giden bir maçta Fenerbahçe’nin ikinci yarı kalitesini göstererek maçı kazandığını söyledi.

İstanbul BBSK’nin Fenerbahçe’ye 2 – 1 yenildiği maçın ardından, takımı adına golü kaydeden futbolcu Pierre Webo, açıklamalarda bulundu. Webo, şöyle konuştu: “Oyuna çok iyi başlamıştık. Maçın başında bir gol buldular sonra oyunu dengeledik ve biz de bir gol bulduk. Aslında dengeli bir maç oldu. İkinci yarı Fenerbahçe kalitesini gösterip üzerimize geldi ve golü bularak maçı kazandılar.” Attığı beraberlik golünde faul olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Webo, “Ne diyebilirim ki? Sonuçta ben bir hücum oyuncusuyum. Topa hamle yaptım ve bir çarpışma oldu. Ben hiçbir zaman bir oyuncuyu sakatlamak amaçlı hamle yapmam. Hakemler bazen faul veriyor bazen vermiyor. Golü atmak için topa bir müdahalem oldu.” cevabını verdi. İstanbul BBSKli futbolcu Ekrem Ekşioğlu ise Fenerbahçe’nin ayağına gelen ilk topta golü bulduğunu kaydetti.

Ekşioğlu, erken gol yemelerine rağmen morallerini bozmadıklarını dile getirerek, “İkinci yarı ise doğru pasları atamadık. Maçın berabere biteceğini sandığımız bir anda golü yedik. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi ilerleyen haftalarda devam ettireceğimizi düşünüyorum. Ekip olarak yol kat ediyoruz. Devre arasında iyi bir çalışma periyoduyla güçlü bir İstanbul BBSK izletiriz.” ifadelerini kullandı .