Gökhan Süzen: İstanbul Bbsk Ruhunu Sahaya Yansıttık

İstanbul BBSK’li futbolcu Gökhan Süzen, Fenerbahçe’ye 2 – 1 yenildikleri maçın ardından iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İstanbul BBSK ruhunu sahaya yansıttık.” dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı futbolcu çıkışında açıklamalarda bulunan Gökhan Süzen, “Burada nasıl oynanması gerektiğini göstermişizdir. Önceki maçlarda mücadele problemimiz vardı. Bugün iyi mücadele ettik; ama sonucunu getiremedik. Bu kadar mücadele ettikten sonra, büyük takıma karşı duran toptan kaybetmek, bizim adımıza üzücü oldu. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İstanbul BBSK ruhunu sahaya yansıttık.” şeklinde konuştu.

Sahada oyunun gergin geçtiğinin sorulması üzerine Gökhan Süzen, “Gerginlik her maçta olan bir şey. Sebebi 1 – 0’dan sonra 1 – 1 yapmamız oldu. 1 – 1’den sonra rakip kalede pozisyonlar bulduk. Bu da iç sahada oynayan büyük bir takımın sinirini bozabilecekti. Rakibi yıldırıcı oynuyorduk. Pozisyon bulamıyorlardı sinirlenmeleri doğal. Maç sonunda da biz sinirlendik.” cevabını verdi. Büyük bir takımdan transfer teklifi gelmesi halinde ne yapacağı yönünde fikri sorulan Gökhan Süzen, sözlerini şöyle tamamladı: “Buranın sözleşmeli futbolcusuyum. Önümde Trabzonspor ve Kasımpaşa maçları var. Transferi düşünmüyorum. Teklif geldiği ve başkanımız da izin verdiği sürece ben de her futbolcu gibi büyük takımda oynamak isterim.”