Türk Telekom'un Abd'li Oyuncusu Daniel Harris Brown Açıklaması

Ömer Hakan Kibar - Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'da forma giyen ABD'li Daniel Harris Brown, Türkiye Ligi'nin Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü liglerinden birisi olduğunu söyledi.

Daniel Harris Brown AA muhabirine, Türkiye'de daha önce Galatasaray'da forma giydiğini hatırlattı. Brown, ''Türkiye Ligi Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü liglerinden birisi. Bu lig aynı zamanda çok kaliteli oyuncuları barındırıyor. Aşina olduğum bu lige gelmek için tereddüt etmedim ve bu ülkeyi seçtim'' diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en sert ligi olduğuna dikkati çeken ABD'li basketbolcu, ''Avrupa'nın birçok liginde oynadım. Türkiye gerçekten Avrupa'nın en sert liglerinden bir tanesine sahip. Bu ligde forma giydiğim için kendimi şanslı hissediyorum'' değerlendirmesini yaptı.

-''Kimseyi örnek almıyorum''-

Türk Telekomlu basketbolcu Brown, hem İstanbul, hem de Ankara'da yaşadığını ve her iki kenti de çok sevdiğini dile getirdi.

Brown, ''İstanbul çok harika bir şehir. Ankara da çok güzel. Ben bu iki şehirde forma giyme ve yaşama imkanı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum'' dedi.

Spor hayatında örnek aldığı tek bir sporcu olmadığını anlatan Brown, ''Ancak birçok sporcunun hayatlarını ve hikayelerini takip ediyorum. Bunlar hakkında bilgi ediniyor, onların sahip oldukları motivasyonlar, onların sahip oldukları azimler beni etkiliyor. Her birinden farklı şeyler kapmaya çalışıyorum'' diye konuştu.

Ligde kimin şampiyon olacağıyla ilgilenmediğini belirten ABD'li oyuncu, ''Konsantre olduğumuz şey ligde kimin şampiyon olacağından ziyade, takımımı play-off'a ulaştırabilmek ve gelebileceğimiz en iyi seviyeye gelebilmek'' değerlendirmesini yaptı.

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA