Nurullah Sağlam: Zorlu Maç Olacağı Belliydi

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maçın tahmin ettikleri gibi zorlu geçtiğini söyledi.

Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, ''Özellikle böyle bir maçta çok daha az gol pozisyonu olması gerekirdi iki takım açısından da. Ama bizim bile beklediğimizin tam tersine iki takım da pozisyon buldu. Özellikle ilk golü bulanın çok avantaj sağlayacağı bir müsabaka oldu. Öyle planlamıştık. Elazığspor ilk golü bulmayı başardı. Dolayısıyla avantaj elde etti. Ve bunu da iyi kullandı. Tebrik ediyorum'' dedi.

İçel İdman Yurdu’lu futbolcu Mustafa Sarp ise bugün oynadıkları futbolla 6 puanlık bir müsabakayı kaybettikklerini bununla birlikte ligin uzun bir maraton olduğunu ve buna pek takılmamaları gerektiğini söyledi.

Rakiplerine kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten Sarp, "Ömüzde 6 puanlık bir maç daha var, ona konsantre olmamız gerekiyor. Burada rakibimize kaybettiğimiz için üzgünüz." dedi.

İçel İdman Yurd’lu Futbolcu Mustafa Keçeli ise üzgün olduklarını belirterek kazanmak için geldiklerini fakat kaybettikleri için yapacak birşeylerinin olmadığını söyledi.

Önlerinde 2 maçlarının daha olduğunu vurgulayan Keçeli, iyi oynamadıklarını ve devre arasında bir iyileştirme yaparak bu ligde kalmak istediklerini söyledi.

VURAL: İLK YARIDA ALACAĞIMIZ PUANLARLA İKİNCİ YARIYA RAHAT BİR ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural maç sonrası yaptığı değerlendirmede ilk yarıda alacakları galibiyetlerle ikinci yarıya rahat bir şekilde girmek istediklerini söyledi.

Vural, "İlk yarıda 5 net pozisyonumuz vardı. 5 pozisyon da ikinci yarıda vardı. On net pozisyonla çekişmeli bir maç oldu." dedi.

1-0 kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Vural, "3 tane 15 puanlı takım oldu. Rakiplerimizin zorlu maçları var. İnşallah bir seri yakalarız ve bu seri ile ilk devrede alacağımız puanlarla rahatlayıp ikinci yarıya güzel başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Ayrıca, alt sıralarda çok sıkıntılar yaşadıklarını aktaran Vural, "Hem biz hem taraftarlarımız sıkıntılar yaşadı. Sanica Boru Elazığspor, Doğu Anadolu Bölgesi'nin takımıdır. Gönül istiyor ki bu takım ligde kalsın. Ayrıca maçın hakemlerine de çok iyi bir maç yönettikleri için teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da kutluyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.Sanica Boru Elazığ Spor’lu Murat Kayalı da hedeflerinin 3 puan olduğunu ve sahalarında galibiyetlerinin olmadığını belirterek bu maçı almak istediklerini ve takım arkadaşlarının çok istekli olduğunu vurguladı. Her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini belirten Kayalı, topu ayağında daha çok tutan ve daha çok gol pozisyonlarına girdiklerini belirtti.

Sanica Boru Elazığ Spor’lu Köksal Yedek ise geçen hafta kazandıkları Karabük maçından sonra bu maçın daha da öneminin arttığını ve bunun devam etmesi için bu maçtan da galip ayrılmalarını önemli oldığunu vurguladı.. Sezon başından beri ligin dibinde olduklarını belirten Yedek, bugünkü maçın çok zor olacağını farkında olduklarını belirterek maçı bir sıfır kazandıklarını söyledi.

Köksal Yedek, "Neticede bir sıfır kazanana da üç sıfır kazanana da üç puan veriyorlar. Ayrıca iç saha da ki ilk galibiyeti elde ettik. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun." dedi.