Eski ve Yeni Antrenörler Maçta Bir Araya Geldi

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Atatürk Kupası basketbol müsabakalarından Serinofil Derneği, Umka Cerrahi Aletleri’ni 76-66 yendi.

Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Serinofil Derneği takımında SBK’nın eski hocası Zafer Kalaycıoğlu, yeni hocası Murat Kumbasar, SBK Basketbol Sorumlusu Saim Uzun gibi isimlerde yer aldı. İlk periyotu 11 - 14 geride tamamlayan Serinofil Derneği, devreye 31 - 23’lük skorla önde tamamladı. Bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyan Serinofil Derneği maçtan 76 - 66’lık skorla galip ayrıldı.

SBK’nın eski Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu attığı üçlüklerle dikkat çekerek maçta 10 sayı atarken, SBK’nın yeni Baş Antrenörü Murat Kumbasar ise 14 sayı attı. SBK Basketbol Sorumlusu Saim Uzun ise sayı üretemedi. Buna göre Ercan Çiçek 3, Özcan Dursun 8, İbrahim Koçkıran 6, Remzi Aydın 5, Özcan Öz 4, Ilgın Özdemir 26 sayı attılar.

SBK'nın kaptanı Nesibe Burcu Uzun, oyunculardan Rana Derin, Aslı İnceer ve Ece Yeşim Portakal'da hocalarını izlemek için salona geldiler. Zafer Kalaycıoğlu ve Murat Kumbasar'ın her sayı attıklarında sevinen oyuncular maç sonunda da antrenörlerini tebrik ettiler .

Kaynak: İHA