Ertuğrul Sağlam: Bu Kadar Pozisyona Daha Fazla Gol Çıkarmamız Gerekirdi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 yendikleri Orduspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bu kadar pozisyona daha fazla gol çıkarmaları gerektiğini belirtti.Sağlam, tesadüf bir golle emeklerinin karşılığını aldıklarını kaydetti.

Konuşmasının başında tribüne gelen taraftarlara teşekkür eden başarılı teknik adam şunları dile getirdi: "Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teker teker teşekkür ediyorum. Stada gelmeyip evinde yada başka yerde maçı izleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onlarda bizi desteklemişlerdir. Onların desteği bizim için çok önemli. Kendilerince haklı sebepleri vardır. Umarım onları ileriki maçlarda görürüz."

"ÇOK GOL ÇIKARMAMIZ GEREKİYORDU"
Sağlam, maç değerlendirmesini ise şöyle yaptı: "Tam 4 sene geçti. 5. sezonumuzu yaşıyoruz. Her halde bu kadar futbolun doğrularını yaptığımız, karşımızda çok koşan bir takma karşı bu kadar pozisyon bulduğumuz, Son derece keyif aldığım bir karşılaşma oldu. Bu kadar pozisyondan daha çok gol çıkarmamız gerekiyordu. Tesadüf bir gol atarak bu oyunumuzun karşılığını aldık. Ama daha evvel 3-4 tane gol atmamız gerekiyordu. Oyuncularıma teşekküre diyorum. Bunu bırakıp Altay maçını düşünmemiz gerekiyor. Zor bir maç ama kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz Salı günü Altay maçını kazanıp kupada 8 takım arasında kalmak istiyoruz."PİNTO: SAKATTIMGolcü oyuncu Pinto ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Zor maç olacağını biliyorduk. Evimizde oynadığımız maçlarda beraberlik serisini bitirmek istiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz." dedi.

Pinto, 4 hafta sahalardan uzak olmasıyla ilgili olarak ise, "Siz gazeteci olarak daha iyi biliyorsunuz. Doktorumun da açıkladığı gibi sakattım." dedi.

TUNCAY: RAKİPLERİMİZ KAPANIYOR, AÇMAK ZOR OLUYOR
Tuncay Şanlı ise şu açıklamayı yaptı: "Bizim için önemli bir maçtı. Çıkış maçı olarak bakıyorduk. Maçtan önce de antrenmanlarda da hocamızın bize söylediği bu maçı mutlaka kazanmak zorundaydık. Hem taraftar hem biz keyif aldık ama gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Buraya gelen takımlar kapalı oynuyor, onları açmak zor oluyor. Önemli bir puandı, kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarı bekliyorduk. Kaybedilen puanlardan Sonra tepkiler oluyor, ama biz eski coşkulu taraftarlarımızı bekliyoruz. Biz de sahada gereken futbolu göstereceğimize inanıyorum."

"1,5 YIL OYNAMADIM, DAHA İYİ OLACAĞIM"
Kendi performansı ile ilgili soruya ise Tuncay, "Maç eksiği önemli, 1,5 sene oynayamadım. 5,5 yıl dışarıdaydım. Türkiye gelip alışmak kolay olmuyor. Hocam, taraftar bana güveniyor. Ekstrada çalışıyorum. Umarım ilerde daha iyi olurum." cevabını verdi.