Ersun Yanal: Beşiktaş, Takım Gibi Takım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2 – 2 berabere kaldıkları Beşiktaş’ın takım gibi takım olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’la 2 – 2 berabere kalan Eskişehirspor’da teknik direktör Ersun Yanal, sözlerine rakiplerini överek başladı.

Ersun Yanal, “Beşiktaş, sahada bütünlüğü olan, birlikte oynamaktan keyif alan, bunu her haliyle rakibine belli eden bir takım. Beşiktaş, takım gibi bir takım. Biz de oynamayı seven bir takımız. Biz de aynı tepkiyi rakibimize göstermek istedik. Sahadaki 4 golün hepsinde bizim katkımız vardı.” diye konuştu.

Oyuncularının futbol oynama iştahı dışında yaptıkları hatalardan goller yediklerini dile getiren Ersun Yanal, “Bizim gibi bir takım, bu kadar kolay gol yememesi lazım; ama oyuncularımın kazanma arzusunu kutluyorum. Paylaştığımız puanlar bize bir avantaj getirecek mi bilmiyorum. Oynayacağımız iki maçı da kazanıp ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek’in ilk yarıyı Eskişehirspor ataktayken Sonlandırmasıyla ilgili olarak da sorulan soruya Yanal, “Biz hakemleri konuşmuyoruz. Zaten hakemlerin önünde bir oyun vardı. Keyifli bir mücadele oldu. İzleyenlerin de böyle düşündüğünü sanıyorum.” cevabını verdi.Eskişehirsporlu futbolcu Diego ise 2 – 0 yenik duruma düşmelerine rağmen oyundan düşmediklerini ve büyük bir mücadele gösterdiklerini dile getirirken, haklı bir beraberlik olduğunu kaydetti.

90+2. dakikada takımı adına beraberlik golünü atan Nuhiu da “2 -0 geri düşmemize rağmen kötü oynadığımızı söyleyemem. Önemli olan 2 – 0 geri düştüğünüzde nasıl bir tepki verdiğinizdir. Son 10 dakikada bunun cevabını vermiş olduk. Takımı kutlamak istiyorum. Ne kadar güçlü ve karakterli bir takım olduğumuzu gösterdik.” dedi.