Durmuş, Maksimum Verim İstiyor

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş , “Hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak son 3 maçımızda oyuncularımızdan maksimum verimi almak istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Besim Durmuş, 1461 Trabzon maçı ile ilgili idman öncesi açıklamalarda bulundu. 1461 Trabzon maçı Karadeniz takımı olması sebebiyle derbi niteliği taşıyan bir mücadele olacağını belirten Teknik Direktör Besim Durmuş şunları söyledi: “Biz de önemli bir camiayız, hem de puan cetvelinde bulunduğumuz yer itibari ile maç kazanamadık uzun zamandır. Bunun da oynadığımız oyun ve şehir üzerinde bir baskısı var. İnşallah 1461 Trabzon maçında bu çok istediğimiz 3 puanı kazanırsak hem camiamıza hem de seyircimize inanılmaz moral olacağını bildiğimiz için bu da bize ekstra bir motivasyon sağlıyor. İki sakatımız bulunuyor. Musa Aydın’ın kasığında biraz sorunu var. Burak Çalık da grip olduğundan aramızda olamayacaklar. Onların ikisi dışında sakatlığımız ve eksiğimiz yok.

İnşallah bugün yola çıkıp Trabzon’a hareket edeceğiz. Allah kısmet ederse yarın iyi mücadele ve camiamızın beklediği 3 puanı alarak döneceğiz. Haftalardır bu oyuncu arkadaşlarımız iyi mücadele ederek camiamızın beklentisine cevap verebilmek için sahada inanılmaz mücadele gösterdiler. İyi oynanan maçları kaybedince bu baskı unsuru oldu. Ben geldiğimden beri şunu söylüyorum hiçbir mazeretimiz olamaz. Ancak oyuncularımızın üstüne çok yük bindiği için sakatlıklar baş gösteriyor. Hem zihinsel olarak hem de fiziksel olarak Son 3 maçımızda oyuncularımızdan maksimum verimi almak istiyoruz. Beraberliğin getirdiği bir baskı var üzerimizde bu bir yorgunluk oluşturdu ancak bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu baskıyı kaldırmak için tüm oyuncularımız ve camia olarak çok yoğun şekilde akşamlara kadar çalışıyoruz. İnşallah da maçımızı kazanarak bu baskıyı kaldıracağız.”

Kaynak: İHA