Samsunpor’da 1461 Trabzon Hazırlığı

Samsunspor, deplasmanda yapacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman düz koşu ile başladı.

Ardından teknik direktör Besim Durmuş, takımı iki guruba ayırarak yarım sahalarda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptırdı. Bu çalışmadan sonra takımları birleştirerek büyük sahada çift kale maç oynandı. Teknik patron Besim Durmuş, idman boyunca oyuncularını hata yapmamaları konusunda uyardı. İdman açma germe hareketleriyle tamamlandı. PEKŞEN EL ÖPTÜ Takımın genç yeteneği Halil İbrahim Pekşen, idman öncesi Burak Çalık ile koyu bir sohbete girdi.

Pekşen’in Burak’ın elini öpmesi dikkat çekti. İdman sonunda Pekşen’in, nasihatleri nedeniyle Burak’ın elini öptüğü öğrenildi. KERE HEDEFE KİLİTLENDİ Attığı 4 golle takımın en golcü futbolcusu olan Kere, yine gol sözü verdi. Kere, "Bu deplasmanda gol atacağım. Ama önemli olan kazanmak. Bunu başaracağız" dedi.

SEDAT A TAKIMDA A2 takımın başarılı defans oyuncusu Sedat Yüce, A takım ile idmana çıktı. Besim hocanın talimatı ile A takıma yükselen Sedat Yüce, "Çok heyecanlıyım. Amacım A takımda kalıcı olmak. Bana güvenen hocalarımı utandırmayacağım" diye konuştu.

Kaynak: İHA