Orduspor Bayan Basketbol Takımı Taraftar Desteği Bekliyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol takımı, Ormanspor maçında taraftar desteği bekliyor.

Geçen hafta sonu karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyespor’a 70-63 yenilerek 7 haftada ilk mağlubiyetini alan Orduspor, 1. Lig’e çıkmak için ter döküyor. Orduspor Bayan Basketbol Baş Antrenörü Alper Durur, “Hedefimiz birinci lige çıkmaktır fakat bu yollarda kar olabilir, çukurlar olabilir ama ben ve ekibim olarak, hepimiz gideceğimiz yeri çok iyi biliyoruz. Bu hafta sonu gurubun en güçlü takımlarından Ormanspor ile Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda maçımız var. Biz seyircimiz ile bütünleştiğimizde muazzam oynuyoruz. Bu taraftar desteğini sahada görmek istiyoruz. Bütün Orduluların gurur duyabilecekleri bir takımı var. Bu takımı desteklemelerini istiyoruz” dedi.

7 yıldır ikinci ligde forma giyen ve bu ligde 6 defa şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Arzu Akay, “Yedinci şampiyonluğu Orduspor’da yaşamak istiyorum” diyerek şöyle konuştu: “Bu hafta ilk yenilgimizi aldık. Maçlarda taraftar çok büyük etkendir ama bizim gibi büyük takımların bu tarz şeylerin arkasına pek fazla sığınmasını ben kabullenemiyorum. O yenilgiyi bir nazar boncuğu olarak görüyorum. Bundan sonraki maçlarımızda hiç fire vermeden kazasız belasız birinci lige emin adımlar ile yürüyeceğimizi ve o kupayı alıp, Orduspor taraftarına hediye edeceğimizden hiçbir şüphem yok. Taraftarımız tribünde bizi desteklediği sürece bu takımın önünde hiçbir takımın durabileceğine inanmıyorum. Hafta sonu oynayacağımız maçtan yüzümüzün akı ile çıkacağız” diye konuştu

Kaynak: İHA