Başarılı Okçular Ödüllendirildi

Muğlaspor Okçuluk Takımı sporcuları, Muğla Tabip Odası tarafından ödüllendirildi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 5-7 Ekim arasında Antalya'da gerçekleştirdiği Minikler Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren 3 sporcu, Muğla Tabip Odası Başkanı Hasan Erdem tarafından ödüllendirildi.

Tabip Odası'nda başarılı sporcuları kabul eden Erdem, burada yaptığı konuşmada, genç sporcuları şampiyonalarda gösterdikleri başarılardan dolayı ödüllendirmek istediklerini söyledi.

Erdem, sporcuların küçük yaşta elde ettiği başarıyla Muğla'yı temsil ettiklerini, bundan sonra ki şampiyonalarda da başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Başarılı sporcuların antrenörü ve Yatağan'a bağlı Bencik beldesindeki Bencik Sağlık İstasyonu'nda görevli Dr. Ejder Sözen ise ellerindeki imkanlar doğrultusunda sporcularını en iyi şekilde şampiyonalara hazırladıklarını dile getirdi.

Antalya'da düzenlenen şampiyonadan 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndüklerini anlatan Erdem, gerekli desteğin sağlanması halinde sporcularının daha büyük başarılara imza atacağını sözlerine ekledi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 5-7 Ekim arasında Antalya'da gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonası'nda erkekler 11 yaş makaralı yay kategorisinde Emircan Haney, bayanlar kategorisinde ise Ayşe Nur Orman birinci, Tuğba Çaylı ise üçüncü olmuştu.

Muhabir: Utku Uçrak

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA