Akşit’ten Birlik-Beraberlik Çağrısı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’ün başkanı Hulisi Akşit, takımına inandığını belirterek, hafta sonunda ağırlayacakları Adıyamanspor karşısında birlik-beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Batman deplasmanından puanla döndükleri için mutlu olduklarını ancak galibiyeti kaçırdıklarını belirten Akşit, “Ligde istediğimiz gibi ilerliyoruz. Şu anda her şey lehimize. Adıyaman karşılaşmasında birlik-beraberlik içinde hareket ederek kazanmak istiyoruz” dedi.

Adıyamanspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını belirten Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Alşit, “Hacettepe ile Dardanelspor birbirleriyle oynayacak. Bu karşılaşmada alınacak her sonuç bizim lehimize olacak. Bizim amacımız formumuzu sürdürmek. Aydınlıları karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Ligde her şeyin kendi lehlerine olduğunu belirten Akşit, “Ligde istediğimiz gibi ilerliyoruz. Adıyaman karşılaşmasında birlik-beraberlik içinde hareket ederek kazanmak istiyoruz. Birlik-beraberlik içinde bu hafta kenetlenelim. Sen-ben kavgasını bırakalım. Hep beraber takımın etrafında kenetlenelim. Aydınlıları Adıyaman karşılaşmasına bekliyoruz. Taraftarlarımız yanımızda olduğunda formumuzu sürdürebiliriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA