Mırcea Lucescu’dan Beyaz Futbol’a dobra açıklamalar…

Bir anda yeniden gündeme gelen Rumen teknik adam sadece Beyaz Futbol’a konuştu.

Beşiktaş'ın çok istediği Shaktarlı sol bek Razvan Rat'ın Beşiktaş'a gelmesinin mümkün olmadığını söyleyen Rumen Teknik adam “Fenerbahçe'den kimseyle konuşmadım” dedi.

RAZVAN ZAT BİR YERE GİDEMEZ
Beşiktaş'ın Razvan'I istediği yöndeki haberlere yanıt veren Lucescu “Öncelikle Razvan'ın haziran'a kadar sözleşmesi var. şu anda takımdan ayrılması imkansız. Şu anda Beşiktaş'a gelmesi imkansız. Mayıs sonu veya Haziran başında serbest kalacak. Razvan Rat'ın sözleşmesi devam ediyor. Hem ligde hem de şampiyonlar ligi'nde mücadele ediyoruz. şampiyonlar liginde Borussıa Dortmund ile oynayacağız. o yüzden gitmesi imkansız.” dedi.

FENERBAHÇE'YE GELMİYORUM
Son günlerde spor medyasında adı Fenerbahçe ile anılan tecrübeli teknik adam, iddiaları ise kesin bir dille yalanladı. Fenerbahçe'de kimseyle görüşmediğini açık açık söyleyen Lucescu “Bu doğru değil. Fenerbahçe'den kimseyle konuşmadım. Gazetelerde yazılanlar gerçek değil. Ben şu anda Shaktar'ın teknik direktörüyüm. Böyle bir şey mümkün değil. Shaktar'da çalışmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

GALATASARAY, SCHALKE'Yİ ELER
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi eleyeceğine inandığını söyleyen Mircea Lucescu “Galatasaray Schalke'den daha iyi takım” diyerek sarı-kırmızılı takımın tur şanısının daha yüksek olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'Yİ ÖZLEDİM
Türk futbolunu ve İstanbul'u özlediğini de sözlerine ekleyen Lucescu, Beyaz Tv aracılığıyla Türk halkının da yeni yılını kutladı.

BEYAZ GAZETE