Trabzonspor'un Antalya Kampı Başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. devresinin hazırlıklarına Antalya’da başladı.

Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili takım, devre arası kamp çalışmaları için Antalya’da toplandı.

Gloria Serenity Otel'in futbol sahalarında, teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde gerçekleşen ilk antrenmanda 23 futbolcu yer aldı. Antrenmana sakatlığı bulunan Emerson, milli takıma giden Bamba ve Zokora, izinli olan Alanzinho ve Henrique katılmadı. İzni biten Colman ise antrenmana mazeretsiz olarak katılmadı. Bordo-mavili futbolcular koşu ve açma-germe haretlerinin ardından antrenmanı tamamladı. Şenol Güneş’in yardımcısı olarak tekrar göreve başlayan antrenör Ünal Karaman’da çalışmada yer aldı.

“ZİHİNSEL DİNLENME YAPACAĞIZ”

Kendileri için uyum döneminde olduklarını ifade eden Şenol Güneş, “2 Ocak'a kadar özellikle zihinsel dinleme yapacağız. 7 ve 9 Ocak'ta iki hazırlık maçı yapacağız ve daha sonra kupa maçımız var. Bu kısa süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz'' dedi.

“VİTTEK VE CECH’E KULÜP BULMALARINI İSTEDİK”

Takımdan ayrılması gündemde olan Vittek ile Cech hakkındaki soruları cevaplayan Güneş, “Kasımpaşa maçından sonra Vittek ve Cech benden izin istedi. Ancak ben izin yerine kampa katılmalarını ve kulüpteki durumlarını değerlendirmelerini istedim. Kulüp bulmaları halinde de gidebileceklerini söyledim. Durumlarına göre oyuncular gidebilir. Barış Özbek’in kulüple sıkıntıları ve sadece o kampa katılmadı. Şartlara göre oyuncular kulüpten ayrılabilirler. Bir aylık transfer dönemi var'' şeklinde konuştu.

“COLMAN HAKKINDA İŞLEM YAPILACAKTIR”

Colman’ın kampa katılmadığının sorulması üzerine ise Güneş, “Colman'ın sakatlığı vardı. Kamptan önce izin aldı. 29 Aralık'ta kampa katılması gerekiyordu. Alanzinho ile Henrique izin almışlardı, herhalde Colman da onlarla birlikte gelecektir. Daha önce de böyle yapmıştı. Kulüp olarak gerekli işlemleri yapacağız'' ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA