Sağlam: 'Pinto İle İlgili Endişemiz Yok'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pinto’nun sakatlığının farklı yönlere çekilmeye çalışıldığını belirterek, “Pinto ile ilgili endişemiz yok.

Bu konuyu gündeme taşıyıp huzursuzluk oluşturmaya çalışılması bizi üzüyor” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam, Nazilli İlçe Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye kupası maçı için Nazilli'ye geldiklerini belirten Sağlam, "Nazilli'deki insanların sıcakkanlılığıyla karşılandık. Yarın da burada hem stada gelen izleyicilere hem de televizyonları başındaki futbol severlere güzel bir maç izlettirmek en büyük amacımız. Yarın burada sporun birleştirici rolünü yaşayacağız. İkinci lig takımına misafir oluyoruz. İnşallah bu maç bundan sonra iki şehir, iki kulüp arasındaki dostluğun başlangıcı olacaktır. Güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum" diye konuştu.

"KADRODA DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ"

Nazilli Belediyespor maçına farklı bir kadroyla çıkacaklarını ifade eden Sağlam, "Kadroda değişiklikler yapacağız. Cumartesi günü de zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Oynatamadığımız birkaç arkadaşımızı da bu maçta görme şansı bulacağız. Bazı futbolcularımızı da dinlendireceğiz. Ferhat'ın da sakatlığı sürüyor" dedi.

"PİNTO İLE İLGİLİ ENDİŞEMİZ YOK"

Pinto ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten başarılı çalıştırıcı, "Pinto ile ilgili defalarca söyledik. Speküle edilmeye ve farklı yönlere çekilmeye çalışılıyor. Pinto ile ilgili endişemiz yok. İyi niyetli şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sakatlığı geçince takımla birlikte çalışacak. Bu konuyu gündeme taşıyıp da huzursuzluk oluşturulmaya çalışılması bizi üzüyor. Bursaspor'u sevenlerin bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini istiyoruz "

Kaynak: İHA