Pazarlar Çpl Kros Takımı İddialı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl il genelinde liseler arasında düzenlediği Liseler arası kros müsabakasının Simav-Pazarlar ayağında Pazarlar Çok Programlı Lisesi Gen kızlar ve Genç Erkekler kros takımı takım halinde 1. Oldular.

Simav, Şaphane ve Pazarlar ilçelerindeki tüm okulların katıldığı Simav Akbaldır stadyumunda yapılan kros müsabakalarında 5 bin metre Genç Erkekler yarışmasında Pazarlar Çok Programlı Lisesi Genç Erkekler takımından birinciliği Hasan Gündüz, İkinciliği Ahmet Şen, üçüncülüğü ise Ali tosun kazandı. Genç Kızlar 3 bin metre yarışmasını yine Pazarlar Çok Programlı Lisesi Genç Kızlar takımından birinciliği Emine Eryılmaz, İkinciliği Cemile Gücer ve üçüncülüğü Nurbanu Demir kazandı.

Simav, Şaphane ve Pazarlar ayağında Pazarlar Çok Programlı Lisesi Genç Kızlar ve Genç Erkekler kros takımları takım halinde birinci olarak Kütahya'da düzenlenecek olan il şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Başarıyı yakalamak için çok çalıştıklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Kurtoğlu, "Okulumuz kros takımımız bu hale gelinceye kadar gece gündüz demeden çok çalıştı. Daha yolun başındayız. Önümüzdeki günlerde Kütahya düzenlenecek olan il şampiyonasına da iddialı olarak hazırlanıyoruz. Öğrencilerimiz özveri ile çalıştı ve çalışmaya da devam ediyorlar. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA