Fikret Orman: İkinci Yarıya Umutla Bakıyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray’la aralarında 3 puan fark olduğunu hatırlatarak, ligin 2. yarısına umutla baktıklarını söyledi.

TSYD Sporun Zirvesi Semineri, Antalya Gloria Golf Resort Otel’de başladı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarının sorularını cevapladı.Başkan Fikret Orman, ligin ilk yarısında sadece Beşiktaşlıları değil, spor kamuoyunun tamamını memnun eden bir görüntüleri oludunu dile getirdi.
Sahada mücadele eden pırıl pırıl futbolcularının bulunduğunu kaydeden Fikret Orman, “Hiç kimsenin hakkını yemeden, sahada mücadele eden takımımız var. Hakem hataları da var. Bunların da iyi niyetli yapıldığını hep söylüyoruz. Beşiktaş’a yakışır şekilde gidiyoruz. Liderle aramızda 3 puan var. İkinci yarıya umutla bakıyoruz.” diye konuştu.

Quaresma ile ilgili bir soruya da Başkan Fikret Orman, konunun kapandığını dile getirerek, “Beşiktaş’ın gündemi değil. Quaresma artık bizim futbolcumuz değil, Allah yolunu açık etsin.” cevabını verdi.“TRANSFER YAPMAK İÇİN TAKIMIMIZIN DÜZENİNİ BOZMAYIZ”Fikret Orman, transfer konusunda ise sezon başında takım içinde ücret skalası oluşturduklarını belirterek, transfer yapmak için takımın düzenini bozmayacaklarını kaydetti.

Sezon başında bazı oyuncularıyla ayrılma sebepleri olarak oluşturdukları ücret skalasını gösteren Orman, “Onun için de buna uyacak oyuncular bakıyoruz. Bazı eksikliklerimiz var, oraları tamamlamaya çalışıyoruz. Şart da değil; bir transfer yapmak için takımımızın düzenini bozmayız.” şeklinde konuştu.