Ziegler veto yedi

İlk yarıyı 30 puanla kapatarak zirve iddiasını ortaya koyan Beşiktaş'ta gözler takıma yapılacak takviyelere çevrildi. Siyah-beyazlılar'ın uzun zamandır gündeminde olan Nene transferi çıkmaza girdi. Ziegler ise Aybaba'dan veto yedi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk perdeyi 30 puanla kapatarak şampiyonluk yarışında 'Ben de varım' diyen Beşiktaş, ikinci yarıda da iddiasını sürdürmek için takımı güçlü isimlerle takviye ettirmek istiyor.

Siyah- beyazlılar'da transfer zirvesi Samet Aybaba ile transfer komitesi arasında yapılacak. Aybaba ve ekibinin belirlediği isimler için düğmeye basılacak.

Uzun süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan Brezilyalı Nene için umutlar azalıyor. Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı oyuncunun çok sayıda talibinin olması ve fiyatının yükselmesi siyah-beyazlılar'ı bu transferden uzaklaştırıyor.

AYBABA, ZIEGLER'İ DÜŞÜNMÜYOR
Transfer komitesi'nin yaptığı görüşmeler sonunda sezon sonuna kadar ön anlaşmaya vardığı Reto Ziegler'e de Samet Aybaba'dan veto geldi. Defansın solu için genç isimleri takip eden izleme komitesi, Samet Aybaba'ya kapsamlı bir rapor sunacak.

Sezon başında takıma dahil edilen bazı genç isimler de tecrübe kazanmaları için kiralanacak.