Ödemiş, Ulucak’ı Rahat Geçti: 3-0

İzmir Süper Amatör Lig’de devre arasını değerlendiren Ödemiş Belediyespor, hazırlık maçında Kemalpaşa Belediyesi Ulucakspor’u 3-0 mağlup etti.

B grubunda 3. durumda bulunan Ödemiş, aynı ligin A grubunda 9. durumda bulunan Ulucak karşısında fazla zorlanmadı. Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maça adeta golle başlayan Ödemiş, 2. dakikada Hakan’ın kafa vuruşuyla öne geçti. 30’de yine Hakan’ın plasesiyle farkı yükselten Ödemiş, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda iki ekip de çok sayıda oyuncu değişikliği yaparken, Ulucak ilk yarıya oranla daha çok pozisyon buldu. 70’te duran top organizasyonunda savunmanın arasından iyi yükselen Öner, Ödemiş adına üçüncü golü kaydetti.

İki ekibin de kalan sürede çabası tabelayı değiştirmeye yetmedi.

Bu hafta sonu oynanacak maçlarla yeniden başlayacak İzmir Süper Amatör Lig öncesi güzel bir prova yapan Ödemiş Belediyespor’da maç boyunca teknik patron Zafer Dinçer’in kulübeden yaptığı uyarılar dikkati çekti. Bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekibin yeni transferlerine bu hafta imza attırması bekleniyor .

Kaynak: İHA