'Kadıköy'e deplasmana giderim' sözü geçmişteki bir şakaydı

Atletico Madrid'de top koşturan milli futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu, Cüneyt Özdemir'in sunduğu ''5N1K'' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İspanya'daki temsilcilerimiz Arda Turan ve Emre Belözoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Cüneyt Özdemir'in sunduğu ''5N1K'' programına konuk oldu.

Cüneyt Özdemir, İspanya'daki temsilcilerimiz Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Arda ve Emre, Atletico Madrid forması giymekten oldukça mutlu olduklarını belirtirken, Cüneyt Özdemir'e samimi açıklamalarda bulundular.

''Avrupa'nın en büyük 5-6 kulübünden birinde oynamak istiyorum.” diyen Arda Turan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayalim Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek bir takımda oynamak ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak.'Burada sahalar çok daha güzel. Bir futbolcunun sahada kendini göstermesi için zeminin çok iyi olması gerekiyor. Maalesef bizim ülkemizde durum böyle değil. Ancak burada her saha çok iyi ve biz de kendimizi daha iyi gösterebiliyoruz. ''

O SÖZ BİR ŞAKAYDI

Cüneyt Özdemir'in ''Fenerbahçe'ye sadece deplasmana giderim'' sözünü hatırlatması üzerine Arda Turan o soruya şu sözlerle yanıt verdi:
''Kadıköy 'e ancak deplasmana giderim sözü geçmişte söylenmiş bir şaka…Fenerbahçe camiasına saygım var ancak ben kariyerimi Galatasaray'da noktalamak istiyorum. Galatasaray camiası içinde yetişmiş bir insanım. Tabi ki profesyonel futbolcularız. İnsanların kariyerlerinde ne olacağını önceden bilmesi zor. Ancak ben futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.'' dedi.


BEYAZ GAZETE